Zakelijke fotografie

Zakelijk portret

In een paar seconden heeft iemand al een mening gevormd aan de hand van je foto. Belangrijk is dus om uw kwaliteiten te benadrukken in de foto. Warmte, energiek, serieus, zakelijk, vrolijk, streng, positief, gedreven..dit zijn slechts een paar termen die men oppikt bij het bekijken van je foto. Welke passen bij jou?

Fotografie voor uw drukwerk

Een goede advertentie is een combinatie van beeld en tekst. Het beeld verzorg ik. Aangezien men dit beeld als eerst bekijkt is het noodzakelijk dat het de aandacht trekt en vasthoudt. Hierdoor komt je boodschap bij je doelgroep terecht.

Uw website weer fris!

Voordat mensen teksten op je website gaan lezen kijken ze naar de uitstraling. Naast een goede opmaak zijn ook de beelden belangrijk. Niet alleen op je website maar ook op social media. Goede fotografie trekt de aandacht van de bezoeker en houdt deze vast.

Vastlegging van uw event

Een lezing, open dag, event gefocust op een bepaald onderwerp, een teamuitje, een nieuwjaarsborrel, een presentatie van een magazine etcetera. Door je evenement vast te leggen heb je foto's van je medewerkers, klanten in actie. Deze foto's kunt u weer gebruiken in je verdere communicatie naar klanten. Het geeft aan dat je betrokken en actief bent. Het laat je zien in het werkveld.

Prijzen

zakelijk portret

Je werknemers op de natuurlijke manier op de foto voor op je website.

  • 1 – 2 personen €95,- p.p.
  • 3 – 7 personen € 75,- p.p.
  • 8 – 20 personen € 65,- p.p.
  • prijzen zijn exclusief btw


nieuwe foto's

Nieuwe foto's nodig voor bijvoorbeeld je website of voor drukwerk? De prijs is afhankelijk van de omvang van het project. Klik hierboven op de knop voor een offerte.

Houd rekening met de volgende kosten:

  • 1e uur: €125,-
  • vervolguur €95,- per uur
  • prijzen zijn exclusief btw

eventfotografie

Dit is weer een hele andere tak van sport. Het ene event is het andere niet. Klik hierboven op 'boek je fotograaf' en vraag een offerte aan.

Bekijk meer