Winnaar National Geographic Fotowedstrijd 2018

Afgelopen zondag reisde ik af naar hotel Arena in Amsterdam voor de uitreiking van de National Geographic Fotowedstrijd 2018. Ik was een van de 15 finalisten in de categorie Landschap, wat op zich al een prestatie was want er waren ruim 15.000 foto’s ingezonden.

Al snel werd ik het podium opgeroepen als jurywinnaar van de categorie Landschap en kreeg een trofee en bos bloemen in mijn hand. Ik had gewoon gewonnen!
Vervolgens kwam aan het einde van de uitreiking nog de prijs voor de Overall winnaar. Ik wist niet eens dat deze prijs uitgereikt zou worden, maar wederom mocht ik naar voren komen.
totaal verrast en trots als een pauw stond ik voor het publiek terwijl de confettikanonnen afgingen.

Juryrapport: De foto is op het eerste oog mooi in eenvoud en valt op door de lijnen in het landschap en de fraaie kleurtonen. Naarmate je langer kijkt, neemt de spanning in de foto toe. Dan valt op dat het landschap in beweging is door het uitwaaien van de duinen en dan pas dringt de omvang van het immense landschap tot de kijker door, geholpen door de persoon die op het snijpunt de berg opklimt. Technisch is dit de beste inzending van dit jaar.

ik vind het erg fijn om van een jury erkenning te krijgen voor mijn foto. als fotograaf zie je altijd wat beter had gekund, of welke foto je niet hebt kunnen maken. Met deze prijzen krijg ik bevestiging dat ik goed bezig ben. Erg fijn!

check hier alle winnaars: https://www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl/

Deel dit bericht:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.