Gebr. Rutten blij, Gerard blij

schildersbedrijf Rutten Nijmegen Gerardvanroekel

Bij schilderwerken gebr. Rutten bv denken ze eerst na voordat ze iets doen. Zo kwamen ze bij mij uit voor ze hun reclame campagne startten in samenwerking met reclamebureau Het Nieuwe Buro met de vraag:

“Kun jij wat portretten maken van blije mensen?”.

Ik heb toen een flink aantal portretten geschoten van mensen met wie Gebr. Rutten samenwerkt en natuurlijk heb ik mijn moppentrommel meegenomen voor het gewenste gelach. Het resultaat mag er zijn. Als je zoveel geluk voorbij ziet komen dan kun je niet anders dan nieuwsgierig worden naar het schilderwerk.

De aankomende tijd komen er veel meer blije mensen voorbij, daar word je toch vrolijk van 

Check de pagina ZAKELIJK voor meer klanten die blij zijn met mijn fotografie

Deel dit bericht:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.